Шановні абоненти, споживачі природного газу Кременецького району та міста Кременця ДП «Кременецьке УПРГ» звертається до Вас з проханням погасити існуючу заборгованість за отримані послуги з газопостачання. Невчасний розрахунок за спожитий газ негативно впливає на фінансово – економічний стан оператора газорозподільної системи, а відтак на безпеку газопостачання в цілому.

Особливо важливо це на фоні ймовірного підняття ціни на природне паливо на початку опалювального сезону 2018-2019 років, адже за спожитий в такому разі газ доведеться платити більше.

Додатково повідомляємо абонентам, що постановою Кабінету Міністрів України від 27.04.2018329 внесено зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій. Дані зміни передбачають, що у випадку існування заборгованості у абонента станом на 1 жовтня 2018 року за надані послуги з газопостачання, такий споживач втрачає право на призначення субсидії.

Своєчасна оплата за природний газ гарантує подальше безперебійне постачання та убезпечує споживача від додаткових витрат у разі припинення газопостачання.

Дякуємо сумлінним споживачам, які своєчасно здійснюють оплату за спожитий природний газ.

Адміністрація ДП «Кременецьке УПРГ».